art direction

castellum

Som art director på det börsnoterade fastighetsbolaget Castellum arbetade jag i första hand med att förvalta och utveckla företagets stora grafiska profil, ena organisationens användande av den samt optimera det visuella uttrycket i företagets samtliga kanaler.

Castellum har under de senaste åren kämpat med igenkänning, då företagets tidigare bolagsform bestod av sex enskilda företag med egna grafiska profiler. Mitt arbete har fokuserat på att hitta en röd tråd för de olika lokala kontoren att följa grafiskt, genom att fokusera på en eller ett par specifika färger, gemensam typografi och ett nytt bildmanér. Jag har även arbetat med det grafiska uttrycket för Castellums årsrapport 2019.

Fler projekt

art direction - identitet

art direction

art direction - founder

×
×

Kundvagn